Coșul meu

0 produse

Găsiți produse după:

Prima paginăProducători

Levenhuk

Filtre
Levenhuk

Levenhuk

Levenhuk este un producator american de dispozitive optice si instrumente precum microscoape, telescoape, binocluri, monoculare, spective si alte accesorii. Oferim produse de cea mai buna calitate destinate tuturor categoriilor de varsta, de la incepatori la profesionisti.

 

cârlig

Notificări legale și mărci comerciale
Utilizarea și accesul la acest site fără limitare sau calificare este supusă termenilor și condițiilor de mai jos, și legile în vigoare.

Notificări legale

Ar trebui să presupunem că toate materialele de pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor dacă nu se specifică altfel și nu pot fi folosite decât dacă se permite în acești termeni și condiții sau în textul de pe site.

Utilizarea site-ului este responsabilitatea dvs. Levenhuk, Inc. nu oferă garanții sau reprezentări în ceea ce privește precizia și Levenhuk, Inc. nu este responsabil pentru orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului. Nici Levenhuk, Inc., nici vreo altă parte implicată în crearea, producerea sau livrarea site-ului nu este responsabil pentru orice daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte sau punitive ce decurg din accesul sau utilizarea sau incapacitatea de a folosi sau incapacitatea de a accesa site-ul. Nu există limitări privind totul anterior de pe site-ul dvs. este furnizat „CA ATARE“, FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANȚII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚII IMPLICITE DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SAU LIPSA ÎNCĂLCĂRI. Vă rugăm să rețineți că unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel încât unele dintre excluderile de mai sus pot să nu se aplice. Verificați legile locale cu privire la orice limitări privind excluderea garanțiilor implicite.

Caracteristici, specificațiile și prețurile produselor descrise sau prezentate pe site-ul, se pot modifica în orice moment, fără notificare.

Notă: Puteți utiliza numai o reducere sau o ofertă specială pentru un contract. Reducerea nu poate fi adăugată sau combinată cu nicio ofertă specială. Toate reducerile și cadouri oferite pe site-ul poate fi folosit numai pentru echipamente, dar nu și accesoriile dacă nu se specifică altfel.

Levenhuk, Inc. nu își asumă nicio responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune sau viruși care pot infecta calculatorul sau alte bunuri din cauza accesului, utilizarea sau navigarea pe site-ul sau descărcarea oricăror materiale date, text sau imagini de pe site.

Levenhuk, Inc. nu doresc să primească orice produs, materiale de marketing, publicitate sau alte idei, care nu sunt acoperite de brevete eliberate in Statele Unite. Dacă trimiteți orice comunicări sau materiale către Site prin poșta electronică sau în alt mod, inclusiv orice date, întrebări, comentarii, sugestii sau altele asemenea, toate aceste comunicări sunt, și vor fi tratate ca fiind confidențiale și nu sunt protejate de drepturi de proprietate. Orice trimiteți sau postați poate fi utilizat de către Levenhuk, Inc. pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, reproducerea, dezvăluirea, transmiterea, publicarea și de difuzare. În plus, Levenhuk, Inc. poate fi folosit fără nici o compensație pentru tine orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa site-ul web pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la dezvoltarea, fabricarea și marketing prin utilizarea acestor informații.

Levenhuk, Inc. nu este responsabil pentru conținutul oricărui site de la care ați deschis link-ul către site-ul sau ați deschis printr-un link de pe site-ul web. Deschiderea unui link către orice alt site este în întregime pe propriul dvs. risc. Deși Levenhuk, Inc. poate furniza link-uri de pe acest site la alte site-uri, adăugarea de astfel de link-uri doar ca o comoditate, și nu ar trebui să fie interpretată ca o aprobare a proprietarului / sponsor al conținutului site-ului sau a site-ului. Levenhuk, Inc. refuză toate garanțiile, explicite sau implicite, cu privire la exactitatea, valabilitatea, legalitatea sau altfel, în ceea ce privește orice material sau informații conținute în aceste site-uri.

Deși Levenhuk, Inc. poate monitoriza periodic sau discuții de revizuire, chat-uri, publicații, emisiuni, buletine informative și alte site-ul, Levenhuk, Inc. nu este obligat să facă acest lucru și nu își asumă nici o responsabilitate care rezultă din conținutul acestor mesaje, sau pentru orice eroare, defăimare, discreditare, expresii sau inexactități obscene și vulgare 

conținute în astfel de mesaje. Este interzis de a posta sau transmite orice ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau materiale obscene și materiale care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerată o infracțiune sau să fie o cauză să aducă răspundere civilă sau să încalce orice altă lege. Levenhuk, Inc. va coopera pe deplin cu organele de ordine sau cu hotărârile judecătorești care solicită sau aruncă Levenhuk, Inc. să dezvăluie identitatea oricărei persoane care publică astfel de materiale.

Levenhuk, Inc. poate revizui în orice moment acești termeni prin actualizarea acestei publicații. Din moment ce sunt legați de acești termeni și condiții, ar trebui să vizitați periodic această pagină făcând clic pe hyperlink „Mențiuni legale și mărci comerciale“ în partea de jos a paginilor web ale Levenhuk, Inc., pentru a revizui acești termeni și condiții.
Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile Statelor Unite ale Americii fără a se face referire la conflictele de drept.

mărci comerciale

Mărcile comerciale, siglele și mărcile de servicii (denumite în mod colectiv "mărci comerciale") enumerate mai jos sunt mărci comerciale ale Levenhuk, Inc. și / sau afiliații săi. Orice alte mărci comerciale utilizate pe site sunt mărci comerciale ale proprietarilor respectivi. Nimic din conținutul site-ului nu va fi interpretat ca implicând implicit, prin respingerea unei reclamații sau altfel, orice licență sau drept de a utiliza orice marcă afișată pe Site fără permisiunea scrisă a Levenhuk, Inc. sau proprietarului terț în cauză. Rețineți că această Listă de mărci comerciale este actualizată periodic și că nici această listă, nici actualizările acesteia nu sunt exhaustive mărcile comerciale Levenhuk și filialele afiliate.

 

Levenhuk Art
Levenhuk Astro
Levenhuk Atom
Levenhuk Bino
Levenhuk Bino PLUS
Levenhuk Bino Ultra
Levenhuk Blaze
Levenhuk Blaze BASE
Levenhuk Blaze PLUS
Levenhuk Blaze PRO
Levenhuk Broadway
Levenhuk Bruno PLUS
Levenhuk DTX
Levenhuk Energy
Levenhuk Energy PLUS
Levenhuk Heritage BASE
Levenhuk Heritage PLUS
Levenhuk Karma
Levenhuk Karma PLUS
Levenhuk Karma PRO
Levenhuk LabZZ
Levenhuk M BASE
Levenhuk M PLUS
Levenhuk MED
Levenhuk Monaco
Levenhuk Monaco ED
Levenhuk Nelson
Levenhuk Ra
Levenhuk Rainbow
Levenhuk Rainbow PLUS


Levenhuk Rainbow PRO
Levenhuk Sherman
Levenhuk Sherman BASE
Levenhuk Sherman PLUS
Levenhuk Sherman PRO
Levenhuk S
Levenhuk Skyline
Levenhuk Skyline BASE
Levenhuk Skyline PLUS
Levenhuk Skyline PRO
Levenhuk Skyline Travel
Levenhuk Skyline Travel Sun
Levenhuk SkyMatic
Levenhuk SkyMatic PRO
Levenhuk SpyGlass
Levenhuk ST
Levenhuk Strike NG
Levenhuk Strike PLUS
Levenhuk Strike PRO
Levenhuk T PLUS
Levenhuk Vegas
Levenhuk Vegas ED
Levenhuk Wise
Levenhuk Wise PLUS
Levenhuk Zeno
Levenhuk Zeno Desk
Levenhuk Zeno Gem
Levenhuk Zeno Multi
Levenhuk Zeno Vizor
Levenhuk Zongo

5

produse

Produse

Pagina 1 din 1
«1»